Eijffinger behang


Eijffinger behang

Eijffinger heeft een uitgebreide behangcollectie, waarvan wij een groot aantal boeken in de winkel hebben staan. Uiteraard kunnen wij wel alle collecties bestellen.

Wie is Eijffinger?

Eijffinger is al 135 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen van hoogwaardige behangcollecties en interieurstoffen. In eigen studio ontwerpt en ontwikkelt Eijffinger haar trendsettende producten, die een uitermate actuele en decoratieve uitstraling hebben. De collecties van Eijffinger hebben een eigen handschrift dat onderscheidend en herkenbaar is.

Onze fascinatie

“Het interieur is de plek waar we binnen zijn. Hier vinden we de bescherming tegen de natuurlijke elementen. De muren en het dak scheiden ons af van de buitenwereld en dat voelt veilig. Maar binnen die veilige omgeving sluiten we ook een heleboel moois uit. Het licht van de zon dat schaduwen vormt op het gras, regendruppels die zich hebben verzameld aan de blaadjes van de bomen en zo een ketting vormen van kleine lampjes, mos dat langs de stenen omhoog kruipt, de wind die een kilometerslang reliëf blaast in het zand. De patronen die we om ons heen vinden en ergens zo vanzelfsprekend zijn maar aan de andere kant zo’n complexe schoonheid vertegenwoordigen, is waar eijffinger zich al meer dan 135 jaar over verwondert. Die fascinatie willen wij met mensen delen door dessins te ontwerpen waarmee mensen hun interieur kunnen verlevendigen.”

De collectie

Eijffinger heeft dan ook een uitgebreide behangcollectie van ca. 55 behangboeken, waarvan wij een groot deel in de winkel hebben staan. Tevens hebben zij bijpassende interieurstoffen om vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen of sierkussen van te laten maken. Voor de kinderkamer is er ook leuk behang in frisse combinaties, lieve patronen of stoere prints eventueel in combinatie met de bijpassende stoffen.

Om een indruk te krijgen van alle mogelijkheden kunt u uiteraard de foto’s op onze website bekijken, maar de uitgebreide website van Eijffinger biedt u de mogelijkheid om op sfeer of patroon te zoeken en te zien welk behang en stof te combineren zijn.

Opstuurservice

Ook kunnen wij de service aanbieden dat wij het behang naar u kunnen opsturen tegen een zeer geringe vergoeding. Voor de mogelijkheden en verzendkosten, neem contact met ons op.

Informatie aanvraag

Voor meer informatie over de mogelijkheden van behang, kunt u ook altijd bellen of mailen.