Luxaflex zonwering


Luxaflex zonwering

Luxaflex biedt een compleet assortiment aan zonwering; horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, verticale jaloezieën, silhouette shades, duette shades, plissé shades, (twist- of lightline-) rolgordijnen, vouwgordijnen, shutters en natuurlijk ook horren om uw zonwering mooi te houden. Luxaflex producten worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Er is bij alle productsoorten ruime keuze in kleuren, stoffen, afwerkingsopties en bedieningsopties.

Waarom bij Scheltinga wonen Middenweg Amsterdam?

Scheltinga wonen heeft een Luxaflex shop en is een “inspiration dealer” van Luxaflex, dat wil zeggen dat wij als één van de eersten de nieuwste kleuren en trends op het gebied van zonwering van Luxaflex aan u kunnen tonen en ons personeel opgeleid wordt door Luxaflex. Voor de nieuwste trends en collecties moet u bij de inspiration dealer zijn.

Uw Luxaflex inspiration dealer biedt;

  • uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • 5 jaar garantie op uw producten
  • de plek voor allernieuwste en eigentijdse collecties
  • hoogwaardig adviezen en plaatsing door ons als dealer
  • inspirerende interieuradviezen

Uw Luxaflex dealer maakt u wegwijs in de mogelijkheden van de verschillende modellen, adviseert over de stofkeuze en het kleurgebruik.

De dealer komt bij u thuis de maten opnemen. Onze vakmensen maken in de fabriek uw raamdecoratie precies op maat, waarna de dealer voor de montage zorgt. Alles zonder zorgen – vertrouw op Luxaflex!

Op maat

De juiste keuze begint met een juist advies! Uw Luxaflex dealer geeft u graag een advies “op maat” en maakt u wegwijs in de vele mogelijkheden op het gebied van kleur, vorm en functionaliteit. Desgewenst wordt uw product vakkundig gemeten en gemonteerd.

Onze producten worden gemaakt om lang mee te gaan. Continue research, ontwikkeling, verbetering, controle, schitterende ontwerpen en het gebruik van de beste materialen maken dat een keuze voor Luxaflex een garantie voor kwaliteit is.

De collecties worden steeds aangepast aan de laatste interieurtrends. Met raamdecoratie van Luxaflex houdt u in de zomer de warmte buiten en is het in de winter behaaglijk in huis.

PowerView

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over de mogelijkheden luxaflex producten of van andere merken zonwering kunt u ook altijd bellen of mailen, klik hier voor onze contactgegevens.