Wat verkopen wij voor merken

Onze merken

Bij Scheltinga Wonen hebben wij alle top merken voor uw interieur!

Gordijnen

Wij voeren de complete collectie kwaliteitsgordijnen van o.a.: Kendix, de Ploeg, Artelux, Loft79, JAB, Chivasso, Carlucci, Indes Fuggerhaus, Eijffinger, Kobefab, Lifestyle by Headlam, A House of Happiness, de Graaff collections en Vadain.
Bekijk foto’s van onze collecties gordijnen.Zonwering

Wij voeren de complete collectie van o.a. de volgende merken: Luxaflex, Multisol en Velux.

Een nieuwe bevestiging voor een aantal zonwerings producten is het zogenaamde “tru-fit” systeem. Voor bijvoorbeeld openslaande ramen of deuren waar nauwelijks ruimte is om producten te plaatsen of kozijnen waarin niet geboord mag worden, kunnen we duette shades, plissé shades en horizontale jaloezieën leveren met plakprofielen die rechtstreeks op glas geplaatst kunnen worden.
Bekijk foto’s van onze collecties zonwering.Luxaflex® zonwering

Luxaflex® biedt een compleet assortiment aan zonwering; horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, verticale jaloezieën, silhouette shades, duette shades, plissé shades, (twist-) rolgordijnen, roman shades (vouwgordijnen) en shutters. Luxaflex® producten worden op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Er is bij alle productsoorten ruime keuze in kleuren, stoffen, afwerkingsopties en bedieningsopties.
Bekijk foto’s van onze collecties Luxaflex® zonwering.Vitrages en in-betweens

Vitrages en in-betweens zijn vaak dunne, transparante gordijnen die het zonlicht enigszins temperen en inkijk voorkomen.

Wij voeren de complete collectie kwaliteits vitrage van o.a.: Kendix, de Ploeg, Loft79 (ADO), JAB, Kobefab, Artelux, Eijffinger, Chivasso, Carlucci,  A House of Happiness, Lifestyle by Headlam, Indes Fuggerhaus en de Graaff collections.
Bekijk foto’s van onze collecties vitrages / in-betweens.Harde vloeren

Bij harde vloeren kunt u denken aan PVC (tegels of planken), marmoleum en vinyl.
PVC vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling.

Wij voeren de complete collectie van o.a. de volgende merken: Forbo, Novilon, Interfloor, Beautifloor en Colors.
Bekijk foto’s van onze collecties harde vloeren.Tapijt

Wij kunnen tapijt leveren van de volgende merken: Parade, Bonaparte, Desso, van Besouw, Heuga (tapijttegels), Louis de Poortere (tapijt en traplopers), Jabo, Interfloor, Forbo, Tretford, Brink & Campman (karpetten en traplopers) en Lifestyle by Headlam (karpetten).

Ook (trap)lopers en tapijttegels leggen behoren tot het takenpakket.
Bekijk foto’s van onze collecties tapijt.Behang

Behang heb je in veel verschillende kwaliteiten en dessins. Op onze website proberen wij in een klein overzichtje van enkele foto’s weer te geven wat voor soorten en stijlen behang wij zoal in de collectie hebben. Een nieuw behang kan spreekwoordelijk wonderen doen, een ruimte kan een totaal andere uitstraling krijgen. Zelfs door maar één wand met een behang te beplakken kun je al een hele andere sfeer creëren. Met de tientallen collectieboeken die wij hebben, is er altijd wel iets in uw smaak te vinden! Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden, kom gerust langs om een blik te werpen in onze uitgebreide collectie.

Wij voeren de collecties behang van : Colors@Home en Eijffinger.
Bekijk foto’s van onze collecties behang.Overige producten en diensten

Naast onze prachtige vloeren kunnen wij ook plinten voor u plaatsen.
Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de winkel.

 Uw nieuwe woning stofferen, dat zijn best veel beslissingen

U verteld ons wat u graag zou willen en wij realiseren

Stel uw vraag!