Over ons

Scheltinga Wonen

Ons familiebedrijf op de Middenweg te Amsterdam bestaat reeds meer dan 50 jaar!

Familiebedrijf

Woninginrichting Scheltinga Wonen heeft meer dan 50 jaar lang ervaring als familiebedrijf en heeft reeds een bekende naam. Vanaf het inmeten tot het plaatsen, kunt u op vakwerk rekenen. Wij werken met meerdere vakkundige ateliers en stoffeerders, zodat wij snelle en vakkundige service kunnen bieden.


Ecologisch

Veel van de grote merken waar wij mee werken denken aan de planeet en werken met duurzame vloeren en milieuvriendelijke gordijnstoffen. Wij vinden dit ook zeer belangrijk!


In onze winkel

In onze winkel in Amsterdam aan de Middenweg 53b hebben wij zeer vakkundig personeel, die vriendelijk zijn en de tijd voor u nemen om zo zorgvuldig mogelijk aan uw wensen te voldoen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u, zelfstandig of samen met ons, een keuze maken uit onze uitgebreide collecties van gordijnen, vitrages, zonwering, raamdecoratie, tapijt, vinyl, marmoleum, PVC vloeren, behang en woonaccessoires.


Voor de ouderen

Ook denken wij aan ons oudere medemens, door met stalen van de diverse producten bij u langs te komen, zodat u thuis een keuze kunt maken, mocht u niet meer zo goed ter been zijn.Projecten

Projecten stofferen is ook een onderdeel van Scheltinga Wonen, zoals o.a. scholen, tandarts-, fysio- en/of dokterspraktijken, kinderdagverblijven, overheidsinstellingen, bejaarden- en verzorgings/verpleegtehuizen. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met alle voorschriften die in projecten nodig zijn, zoals bijvoorbeeld het gebruik van vlamvertragende stoffen.

Op locatie

Wij bieden hiernaast ook de service om op locatie te komen om op te meten en u te adviseren, neem hiervoor contact met ons op.


De grootste stoffen collectie van Amsterdam!

Bestaan al meer dan 50 jaar!

De enige echte Barbara Scheltinga!

Jaar bij Colors at Home aangesloten!


Maak kennis met ons Team

Barbara

Barbara

Eigenaresse

Barbara is de eigenaresse en heeft van jongs af aan al in de woninginrichting gewerkt. Door haar ouders, die de goede naam van de winkel mede hebben opgebouwd, is het vak met de paplepel ingegoten.

Diverse cursussen en opleidingen hebben haar kennis door de jaren heen flink uitgebreid.

Als enthousiaste onderneemster is zij dan ook vaak op pad om mooie, nieuwe collecties in te kopen die de winkel helemaal up-to-date houden, om vervolgens de winkel en etalages aan te kleden naar de laatste trends op het gebied van wonen.

Ferdi

Ferdi

All round verkoper en inmeter

Ferdi is een enthousiaste allround verkoper. Met jaren ervaring in vloeren en gordijnen en zijn uitgebreide productkennis, opgedaan door veel  cursussen en opleidingen te volgen, kan hij klanten in de winkel goed en eerlijk adviseren.

Ook beheerst hij de technische productkennis van het inmeten en monteren, waardoor hij bij de mensen thuis de juiste oplossing kan aandragen. Indien u er niet uitkomt met de Powerview van Luxaflex dan kan Ferdi u hierin goed assisteren.


Reviews van tevreden klanten

Ik wil jullie bedanken voor de fantastische service, de gordijnen zijn zoals gevraagd binnen 2 weken geleverd en geplaatst! Ik ben heel blij met m’n mooie gordijnen.!

K. Verhagen

Met veel geduld heeft een verkoopster van Scheltinga Wonen mij de eerste keer geholpen. Ik kan moeilijk beslissen en ben vaak weer terug gegaan naar de winkel, maar het was het personeel nooit te veel om nog andere gordijnstoffen en modellen aan me te laten zien. De gordijnen zijn prachtig geworden en ik ben heel tevreden. Ook voor andere interieur zaken zal ik naar deze winkel gaan.

Karin van den Berg

Wij willen u graag bedanken voor de prachtige gordijnen en jaloezieën die zijn opgehangen. Ze staan prachtig. Dank voor de goede service en complimenten voor Rob die alles zeer vakkundig en snel heeft opgehangen!

Mevr. Nicholls, Amsterdam

Goede service, prima producten en goede prijzen. Ons nieuwe huis helemaal met tapijt en pvc stroken laten leggen. Gordijnen en vitrage ook hier gekocht. Het ziet er schitterend uit en wil bij deze de mensen van Scheltinga Wonen bedanken voor de professionele aanpak van het geheel. Ik zal jullie zeker aanbevelen.

Sam Kroonbergen

De vloerbedekking is heel mooi gelegd en het manco daarin in de slaapkamer is prima opgelost! We zijn er heel blij mee! De stoffeerder die het gelegd heeft, is heel erg goed!!! Over de stoffeerder van de gordijnen en de zonwering zijn we ook heel tevreden: de kleuren zijn perfect passend! De gordijnen en vitrages vallen ook erg mooi en de luxaflex jaloezieën hangen prima! Ook hier is uitstekend werk geleverd!

Mevr. Buiter, Amsterdam


Uitgelicht

Woninginrichting Scheltinga Wonen heeft meer dan 50 jaar lang ervaring als familiebedrijf

Vertel ons meer over wat u precies zoekt

Informatie aanvragen?