PVC vloeren


PVC vloeren

PVC is een sterke vloer met een beschermende toplaag. Deze vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om PVC vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen. Vanwege de tal van mogelijkheden voor stijlen en dessins zit er voor iedereen wel iets tussen. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in de vorm van flexibele stroken of tegels en klikdelen.

Echt hout of natuursteen ‘look’

Dit type vloerbedekking bestaat al tientallen jaren, maar dankzij innovatieve productietechnieken zijn ze inmiddels geëvolueerd tot vloeren die nog nauwelijks zijn te onderscheiden van een echte houten – of natuurstenen vloer.

Creativiteit in legpatronen

Pvc vloeren bieden ook volop ruimte voor creativiteit. Er zijn vele decoratieve verwerkingsmogelijkheden. Legpatronen met bijvoorbeeld borderranden of visgraatmotieven zijn heel goed mogelijk en geven een vloer een eigen karakter.

Core-Tec PVC

Core-Tec PVC zijn planken of tegels die, net als laminaat, in elkaar geklikt kunnen worden. Door de zeer stabiele kern en duurzame materialen waaruit het product bestaat kan Core-Tec op iedere ondervloer gelegd worden zonder dat er een ondervloer nodig is. De plank bestaat namelijk uit verschillende lagen, waaronder een kurklaag die een egaliserende werking heeft. De Core-Tec vloer is watervast, dus zelfs geschikt voor badkamers, en is geluidsdempend.

PVC vloeren kunnen wij leveren van o.a. :

Core-Tec, Forbo, Beautifloor en Colors@Home.

Brochure

Wilt u de Forbo brochure van PVC stroken bekijken?

Informatie aanvraag

Voor meer informatie over PVC stroken of PVC tegels, vragen wij u contact op te nemen met onze winkel.