Raak geïnspireerd door Denim!

Raak geïnspireerd door Denim!

Raak geïnspireerd door de denim trend met zijn verschillende tinten blauw voor in je interieur!

Denim vindt je terug in iedere kledingkast, is het voor een avondje uit of naar het werk, het wordt door iedereen gedragen. Dit jaar speelt denim een belangrijke rol in de interieurstyling en is in februari de inspiratie voor de look of the month van Kobe.

 

Kleurenpallet:

Bij denim gaan de verschillende tinten blauw harmonieus in elkaar op, wat toepasbaar is voor verschillende stijlen. Denim is een zeer veelzijdige stof. Dat zien we terug in de modewereld, maar dit is net zo voor het interieur. We zien veel denim en denimkleuren terugkomen in het interieur, in gordijnen, meubels, plaids, kussens, behang en verf.

Alles is mogelijk met denimkleuren, van een strakke kleurencombinatie tot een meer rustiek gevoel, het kan allemaal. Blauw is het nieuwe zwart, het nieuwe wit, het nieuwe alles. Laat deze tijdloze kleurtinten jouw favoriete interieur creëren!

Stylingtips:

  • Het gebruik van bepaalde materialen en texturen geeft een kamer dimensie. Dus zorg voor een mix van verschillende patronen en materialen om tot een mooi, harmonieus geheel te komen.
  • Bleke en lichte denimkleuren geven een frisse en luchtige sfeer aan een ruimte. Een coole relaxte look kun je verkrijgen door te combineren met wit en lichtgrijs. Blauw kan er mooi uitspringen wanneer je wit en grijs gebruikt, volledig in de populaire minimalistische Scandinavische stijl.
  • Wanneer je een kamer hebt met donkere meubels, ga dan voor lichtere denimtinten met kleine accessoires in donkere tonen. De donkerdere denimkleuren kunnen dienen als een in het oog springende accentkleur.
  • Heb je al geïnvesteerd in meubels met neutrale kleuren? Gebruik dan plaids of kussens in jouw favoriete blauwe kleurtint.

Denk je eraan om jouw gordijnen te vervangen? In onze uitgebreide collectie stoffen hebben we de perfecte blauwe tinten.
Veel plezier met dit kleurenpallet, het is een makkelijk te combineren kleurgroep waar je veel kanten mee op kan.