Vitrage (glas gordijnen)


Vitrage of glasgordijnen

Vitrage of glasgordijnen zijn vaak dunne, transparante gordijnen die het zonlicht enigszins temperen en inkijk voorkomen. Daarnaast kunnen ze zeer decoratief zijn. Vitrages zijn er in verschillende transparanties, materialen en kleuren. Vitrage is veelal in lichte tinten verkrijgbaar om uw woning lichter en ruimtelijker te maken, maar tegenwoordig is vitrage ook te verkrijgen in trendy kleuren of met een motief. In de meeste gevallen is de stof kamerhoog te krijgen, zodat u geen naden in het gordijn krijgt.

In-between gordijnen

Een veel toegepast trend is één in-between gordijn in plaats van overgordijnen met vitrage. In-betweengordijnen zijn gordijnen die tussen vitrage en overgordijnen in zitten. Lichtdoorlatend maar wel minder transparant. Overdag kunt u wel van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen. ‘s Avonds is dit net andersom, wanneer uw kamer verlicht is, kunnen mensen die naar binnen kijken wel de contouren zien.

Wij voeren de complete collectie kwaliteits vitrage van:

de Graaff collections, Vadain, Loft79 (Ado), Artelux, de Ploeg, Kendix, Eijffinger, JAB, Lifestyle by Headlam, Indes Fuggerhaus, Kobefab, Chivasso, Carlucci en A House of Happiness. Ook kunnen wij de collectie van Holland Haag voor u bestellen.

Informatie aanvraag

Voor meer informatie over vitrages of inbetweens kunt u ook altijd bellen of mailen. Klik hier voor onze contactgegevens.