Vitrages (glas gordijnen)


Vitrages of Glasgordijnen

Vitrage of glasgordijnen zijn vaak dunne, transparante gordijnen die het zonlicht enigszins temperen en inkijk voorkomen. Daarnaast kunnen ze zeer decoratief zijn. Vitrages zijn er in verschillende transparanties, materialen en kleuren.vitrage is veelal in lichte tinten verkrijgbaar om uw woning lichter en ruimtelijker te maken, maar tegenwoordig is vitrage ook te verkrijgen in trendy kleuren of met een motief. In de meeste gevallen is de stof kamerhoog te krijgen, zodat u geen naden in het gordijn krijgt.

Inbetween gordijnen

Een veel toegepast trend is één in-between gordijn in plaats van overgordijnen met vitrage. Inbetweengordijnen zijn gordijnen die tussen vitrage en overgordijnen in zitten. Lichtdoorlatend maar wel minder transparant. Overdag kunt u wel van binnen naar buiten kijken, maar niet van buiten naar binnen. ‘s avonds is dit net andersom. Wanneer uw kamer verlicht is, kunnen mensen die naar binnen kijken wel de contouren zien.

Valletjes en modelgordijnen zijn niet overal even makkelijk meer te bestellen, maar wij hebben nog een mooie collectie van Egger.

Wij voeren de complete collectie kwaliteits vitrage van o.a.:

Kendix, De Ploeg, Loft79 (Ado), Jab, Holland Haag, Egger, Kobefab, Artelux, Eijffinger, Tulipan, Chivasso, Carlucci, Vriesco, Lifestyle By Headlam, De Graaff Collections En Silvera.

Informatie aanvraag

Voor meer informatie over vitrages,  of inbetweens, kunt u ook altijd bellen of mailen, klik hier voor onze contactgegevens.