Zonwering


Zonwering

Ontdek bij Scheltinga Wonen de uitgebreide mogelijkheden in zonwering om uw ramen te bekleden. U kunt kiezen uit allerhande oplossingen, van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. Of het nu horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, verticale jaloezieën, (twist-) rolgordijnen, vouwgordijnen, duette shades, plissé shades, silhouette shades of shutters zijn, binnen iedere productgroep zijn er vele variaties mogelijk. Ook voor speciale ramen zoals ronde ramen, ramen met afgeschuinde hoeken of horizontale dakramen kunnen wij zonwering leveren.

Op maat gemaakt

Alle producten uit onze zonwering collectie worden door ons precies ingemeten en worden op maat voor u gemaakt. Ook kunnen wij de zonweringsproducten voor u plaatsen.

Wij voeren de complete collectie van onder andere de volgende merken: Luxaflex, Multisol En Velux.

Nieuwe mogelijkheden

Een nieuwe manier van bedienen is de powerview bediening. Een elektrisch product, bedienbaar met afstandsbediening of met uw smartphone of tablet! Met de smart-kit kun je gepersonaliseerde scenes creëren zodat de raamdecoratie beweegt naar de door jou ingestelde posities. De batterij aangedreven en koordvrije bediening is zeer veilig voor kinderen en huisdieren.

Een nieuwe bevestiging voor een aantal zonweringproducten is het zogenaamde tru-fit systeem oftewel “plakken op het glas”. Voor kantel/kiep ramen of deuren waar nauwelijks ruimte is om producten te plaatsen of kozijnen waarin niet geboord mag worden, kunnen we duette shades, plissé shades en horizontale jaloezieën leveren met plakprofielen die rechtstreeks op glas geplaatst kunnen worden.

Energiebesparing

Uit onderzoek van milieu centraal blijkt dat de duette shades de meest effectieve vorm van zonwering is. Dit is vooral te danken aan de honingraatstructuur van het product. Daardoor ontstaat een stilstaande luchtlaag die isolerend werkt. Hierdoor houdt u de kou buiten in de winter en houdt u de warmte buiten in de zomer. Het warmteverlies kan wel tot 60 procent teruggebracht worden bij enkel glas.

Duurzaam

Luxaflex is al jaren aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) voor FSC-gecertificeerde producten zoals houten jaloezieën en nu ook bij de Rainforest Alliance. De collectie bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC®-keurmerk. Ook bieden zij bamboe, de ecologisch meest verantwoorde houtsoort, afkomstig van speciale plantages. Hiermee tonen zij hun betrokkenheid bij een duurzame wereld.

Uw Luxaflex inspiration dealer biedt;

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • 5 jaar garantie
  • De plek voor allernieuwste en eigentijdse collecties
  • Hoogwaardig adviezen en plaatsing door ons als dealer
  • Inspirerende interieuradviezen

Informatie aanvragen

Voor meer informatie over de mogelijkheden van zonwering kunt u altijd bellen of mailen. Klik hier voor onze contactgegevens.