Behang


Behang

Behang heb je in veel verschillende kwaliteiten en dessins. In ons portfolio proberen wij in een klein overzichtje van enkele foto’s weer te geven wat voor soorten en stijlen wij in de collectie hebben. Echter zijn er tientallen boeken en dus is het niet mogelijk om van alle collecties foto’s te laten zien. Hiervoor kun je uiteraard terecht in onze winkel.
Om je te helpen een beeld te krijgen bij het effect van je favoriete behang op een muur heeft Eijffinger een handige visualisatietool ontwikkeld. Wil je zien hoe het behang zich herhaalt op de muur, behangdessins vergelijken of twijfel je nog of je de hele muur wilt behang of een stukje? Je ontdekt het allemaal! Wil je weten hoe dit werkt? Bekijk de uitleg via youtube.

Uni behang

Een nieuw behang kan spreekwoordelijk wonderen doen, een ruimte kan een totaal andere uitstraling krijgen. Zelfs door maar één wand met een behang te beplakken kun je al een hele andere sfeer creëren. Je kunt kiezen voor een uni behang met verschillende reliëfs of structuren, maar ook effen, egaal in een kleur is mogelijk. De structuur of de kleur bepaalt uiteindelijk wat er gebeurd met de sfeer in de ruimte: lichte kleuren laten de ruimte groter lijken terwijl donkere kleuren de kamer kleiner en knusser maken. Rood, oranje en geel maken kamers behaaglijker. Groen en blauw zijn juist koele kleuren die een ruimte rustiger en opgeruimder laten lijken.

Dessin behang

Maar misschien nog wel leuker is het om een wand te bekleden met een behang met dessin. De mogelijkheden zijn eindeloos; strepen, grafische prints, bloempatronen, bladmotieven, maar ook levensechte prints zoals hout of steen zijn op het moment volop verkrijgbaar. Ook hier bepaald de print wat er gebeurd met de ruimte, dus denk goed na over de keuze! Door verticale strepen lijkt een ruimte hoger, terwijl deze door horizontale strepen langer of breder lijkt. Staat de wand die je wilt gaan bekleden niet helemaal loodrecht? Kies dan niet voor verticale strepen. Deze zullen de asymmetrie accentueren. Heb je een groot patroon op het oog? Dan zal dit het beste tot zijn recht komen op een grote muur. Op een kleine muur kun je beter een kleiner patroon kiezen.

Kinderbehang

Ook voor kinder- en babykamers hebben wij een uitgebreid assortiment . Van zachte pasteltinten en lieve printjes tot knalkleuren en stoere prints. Uiteraard zijn er bij het dessin behang ook mooie uni’s te krijgen in combinatie met de bijpassende stoffen om het geheel af te maken.

Collectie boeken

Met de tientallen collectieboeken die wij hebben, is er altijd wel iets in uw smaak te vinden! Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden, kom gerust langs om een blik te werpen in onze uitgebreide collectie.

Wij voeren de behang collecties van:

Eijffinger en Colors@Home.

Bijpassende stoffen

Eijffinger heeft dan ook een uitgebreide behangcollectie, waarvan wij een groot deel in de winkel hebben staan. Tevens hebben zij bijpassende interieurstoffen om vitrages, overgordijnen, vouwgordijnen of sierkussen van te laten maken. .

Laten behangen

Tevens werken wij samen met een zeer vakkundig behanger, die voor u het mooie behang kan aanbrengen.

Opstuurservice

Ook kunnen wij de service aanbieden dat wij het behang naar u kunnen opsturen tegen een zeer geringe vergoeding. Voor de mogelijkheden en verzendkosten, neem contact met ons op.

Informatie aanvraag

Voor meer informatie over de mogelijkheden en collecties van bepaalde merken behang, kunt u ook altijd bellen of mailen.