Behang


Behang

Behang heb je in veel verschillende kwaliteiten en dessins. Hier proberen wij in een klein overzichtje van enkele foto’s weer te geven wat voor soorten en stijlen wij in de collectie hebben. Misschien helpt het u een beetje. Een nieuw behang kan spreekwoordelijk wonderen doen, een ruimte kan een totaal andere uitstraling krijgen. Zelfs door maar 1 wand met een behang te beplakken kun je al een hele andere sfeer creëren.

Uni behang

Je kunt kiezen voor een uni behang met verschillende reliëfs of structuren, maar ook effen, egaal in een kleur is mogelijk. De structuur of de kleur bepaalt uiteindelijk wat er gebeurd met de sfeer in de ruimte: lichte kleuren laten de ruimte groter lijken terwijl donkere kleuren de kamer kleiner en knusser maken. Rood, oranje en geel maken kamers behaaglijker. Groen en blauw zijn juist koele kleuren die een ruimte rustiger en opgeruimder laten lijken.

Dessin behang

Maar nog leuker is het om een wand te bekleden met een behang met dessin. De mogelijkheden zijn eindeloos;  strepen, grafische prints, bloempatronen, bladmotieven, maar ook levensechte prints zoals hout of steen zijn op het moment volop verkrijgbaar.  Ook hier bepaald de print wat er gebeurd met de ruimte, dus denk goed na over de keuze!

Door verticale strepen lijkt een ruimte hoger, terwijl deze door horizontale strepen langer of breder lijkt. Staat de wand die je wilt gaan bekleden niet helemaal loodrecht? Kies dan niet voor verticale strepen. Deze zullen de asymmetrie accentueren. Heb je een groot patroon op het oog? Dan zal dit het beste tot zijn recht komen op een grote muur. Op een kleine muur kun je beter een kleiner patroon kiezen.

Kinderbehang

Ook voor kinder- en babykamers hebben wij een uitgebreid assortiment . Van zachte pasteltinten en lieve printjes tot knalkleuren en stoere prints. Uiteraard zijn er bij het dessin behang ook mooie uni’s te krijgen om het geheel af te maken.

Collectie boeken

Met de tientallen collectieboeken die wij hebben, is er altijd wel iets in uw smaak te vinden! Bent u inmiddels nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden, kom gerust langs om een blik te werpen in onze uitgebreide collectie.

Wij voeren de behang collecties van o.a.:

Colors@home, Eijffinger.

Bijpassende stoffen

Eijffinger heeft naast een prachtige collectie behang ook bijpassende stoffen voor vitrage, overgordijnen of vouwgordijnen.

Laten behangen

Tevens werken wij samen met een zeer vakkundig behanger, die voor u het mooie behang kan aanbrengen.

Opstuurservice

Ook kunnen wij de service aanbieden dat wij het behang naar u kunnen opsturen tegen een zeer geringe vergoeding. U kunt ervoor kiezen om het pakket via kiala/ups naar het dichtstbijzijnde kiala/ups acces point te laten sturen of rechtstreeks naar uw huisadres. Voor de mogelijkheden en verzendkosten, neem contact met ons op.

Informatie aanvraag

Voor meer informatie over de mogelijkheden en collecties van bepaalde merken behang, kunt u ook altijd bellen of mailen.