Binnenkijken in ons nieuwe pand

Door met uw muis op de onderstaande foto te klikken en te slepen kunt u de verschillende verdiepingen van ons nieuwe pand bezoeken!

Wie zijn wij?

Woninginrichting Scheltinga Wonen heeft meer dan 40 jaar lang ervaring als familiebedrijf en heeft reeds een bekende naam. Vanaf het inmeten tot het plaatsen, kunt u op vakwerk rekenen.

 

In onze winkel in Amsterdam aan de Middenweg 53b hebben wij zeer vakkundig personeel, die vriendelijk zijn en de tijd voor u nemen om zo zorgvuldig mogelijk aan uw wensen te voldoen. Onder het genot van een kopje koffie kunt u, zelfstandig of samen met ons, een keuze maken uit onze uitgebreide collecties van gordijnen, vitrages, zonwering, raamdecoratie, tapijt, vinyl, marmoleum, PVC vloeren, behang en woonaccessoires.

Wij bieden hiernaast ook de service om op locatie te komen om op te meten en u te adviseren, neem hiervoor contact met ons op.

Ook denken wij aan onze oudere medemens, door met stalen van de diverse producten bij u langs te komen, zodat u thuis een keuze kunt maken.

Projecten stofferen is ook een onderdeel van Scheltinga Wonen, zoals o.a. scholen, tandarts-, fysio- en/of dokterspraktijken, kinderdagverblijven, overheidsinstellingen, bejaarden- en verzorgings/verpleegtehuizen. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met alle voorschriften die in projecten nodig zijn, zoals bijvoorbeeld het gebruik van vlamvertragende stoffen.

Wij werken met meerdere vakkundige ateliers en stoffeerders, zodat wij snelle en vakkundige service kunnen bieden.

Scheltinga Wonen is te vinden aan de Middenweg 53b te Amsterdam Watergraafsmeer. Voor telefoon en openingstijden van woninginrichting Scheltinga Wonen klik op contact

Ontmoet ons team

  • Barbara
    Barbara is de eigenaresse en heeft...
  • Monique
    De opleiding die Monique gevolgd heeft...
  • Diversen
    Wij werken met meerdere mensen door...