Reviews

Ik wil jullie bedanken voor de fantastische service, de gordijnen zijn zoals gevraagd binnen 2 weken geleverd en geplaatst! Ik ben heel blij met m’n mooie gordijnen.

K. Verhagen

De vloerbedekking is heel mooi gelegd en het manco daarin in de slaapkamer is prima opgelost! We zijn er heel blij mee! De stoffeerder die het gelegd heeft, is heel erg goed!!!
Over de stoffeerder van de gordijnen en de zonwering zijn we ook heel tevreden: de kleuren zijn perfect passend!
De gordijnen en vitrages vallen ook erg mooi en de luxaflex jaloezieën hangen prima! Ook hier is uitstekend werk geleverd!

Mevr. Buiter, Amsterdam

Goede service, prima producten en goede prijzen. Ons nieuwe huis helemaal met tapijt en pvc stroken laten leggen. Gordijnen en vitrage ook hier gekocht. Het ziet er schitterend uit en wil bij deze de mensen van Scheltinga Wonen bedanken voor de professionele aanpak van het geheel. Ik zal jullie zeker aanbevelen!

Sam Kroonbergen

Als oude klant ben ik erg tevreden over de goede en vriendelijke serviceverlening van Peter en Ferdi bij het opnieuw bevestigen van de luxaflex.. Peter heeft het tot in de puntjes in orde gemaakt!

Johanna Bruin

Review luxaflex bevestiging - 11-09-2019

Wij willen u graag bedanken voor de prachtige gordijnen en jaloezieën die zijn opgehangen. Ze staan prachtig. Dank voor de goede service en complimenten voor Rob die alles zeer vakkundig en snel heeft opgehangen.

Mevr. Nicholls, Amsterdam

Met veel geduld heeft een verkoopster van Scheltinga Wonen mij de eerste keer geholpen. Ik kan moeilijk beslissen en ben vaak weer terug gegaan naar de winkel, maar het was het personeel nooit te veel om nog andere gordijnstoffen en modellen aan me te laten zien. De gordijnen zijn prachtig geworden en ik ben heel tevreden. Ook voor andere interieur zaken zal ik naar deze winkel gaan.

Karin van den Berg