Harde vloeren


Harde vloeren

De harde vloeren die wij voeren zijn PVC vloeren, Marmoleum en vinyl (Novilon).

Nieuwsgierig hoe de vloer er uit komt te zien? Met de vloerplanner van Forbo bekijkt u de vloeren in onder andere woonkamers, slaapkamers en keukens met verschillende stijlen. Of upload gratis een foto van uw eigen kamer!
Klik op onderstaande link om aan de slag te gaan:
http://forbo-business.esignserver3.com/gallery.do

PVC vloeren

De nieuwste manier van vinyl in huis zijn PVC vloeren. Deze vloeren zijn duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn ze uitstekend te gebruiken in combinatie met vloerverwarming of vloerkoeling. Door de goede waterbestendigheid is het bovendien ook nog eens mogelijk om PVC vloeren in vochtige ruimtes, zoals keukens of badkamers toe te passen. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in de vorm van flexibele stroken of tegels en klikdelen.

> lees meer over PVC vloeren

Marmoleum

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Deze vloeren zijn duurzaam, comfortabel en makkelijk in onderhoud. Verder is Marmoleum hygiënisch, bestand tegen zwaar gebruik, moeilijk ontvlambaar en kan het goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Door de vele kleuren, dessins en diktes past Marmoleum bij elke stijl en ieder interieur en is ook zeer geschikt voor projectvloeren. Er wordt zelfs een garantie van 15 jaar gegeven op een Marmoleum vloer, mits volledig geïnstalleerd door een erkend vakspecialist en onderhouden volgens de richtlijnen van Forbo.

> lees meer over Marmoleum

Vinyl

Vinyl is een kunststof product, waarbij door middel van druktechniek een bepaald dessin tot stand komt. Alle dessins zijn mogelijk, van houtprints en tegelmotieven tot bijzondere bloemdessins. Vinyl is uitermate geschikt voor woonkamers, keukens, slaapkamers en gangen voor diegenen die een representatieve vloer zoeken waarbij het gemakkelijke onderhoud en de lange levensduur op de eerste plaats komen. Tevens kan vinyl los gelegd worden, waardoor het snel toepasbaar is en makkelijk te verwijderen is. Vinyl is ook zeer geschikt bij vloerverwarming of -koeling, hierbij moet het product wel gefixeerd worden.

> lees meer over vinyl

Novilon

Novilon is een kwalitatief hoogwaardige vinylvloer van Forbo. Met Novilon kies je voor een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren. Novilon is gemakkelijk in onderhoud, duurzaam in gebruik, comfortabel en mooi door haar eigentijdse uitstraling die mede bepaald wordt door de unieke structuur. De zeer hoge kwaliteit maakt dat Novilon zelfs 10 jaar garantie durft te geven, mits dit door een vakkundig stoffeerder is gelegd en onderhouden volgens de Forbo richtlijnen.