Gordijnen


Gordijnen

Met gordijnen beperkt u niet alleen zon en zicht door de ruiten, maar u brengt ook sfeermakers in huis. Op basis van uw zon-, zicht- en sfeerwensen kunt u altijd kiezen uit onze collectie. Want of u kiest voor in-between gordijnen, overgordijnen, vitrages, lamellen, vouwgordijnen, rolgordijnen, of zonwering; onze interieuradviseurs hebben een complete collectie aangelegd, die aansluit bij actuele woontrends en de rest van het interieur. Hierbij werken wij met de nieuwste trendkleuren en collecties.

Wij voeren de complete collectie kwaliteitsgordijnen van:

de Graaff collections, Vadain, Loft79 (Ado), Artelux, de Ploeg, Kendix, Eijffinger, JAB, Lifestyle by Headlam, Indes Fuggerhaus, Kobefab, Chivasso, Carlucci en A House of Happiness. Ook kunnen wij de collectie van Holland Haag voor u bestellen.

Kinder- en babykamer

Voor de kinderkamer zijn er ook collecties kindergordijnen met bijpassend behang en leuke borders. Er zijn zoveel mogelijkheden, van gordijnen voor de babykamer tot aan gordijnen voor de tienerkamer.

Vlamvertragende stoffen

Ook in vlamvertragende stoffen hebben wij een uitgebreide keuze. Uiteraard kunnen deze gordijnen geleverd worden met bijbehorend certificaat.

Geluids- en warmte isolerende stoffen

In onze collectie vindt u ook een aantal geluids- en warmte isolerende stoffen die niet alleen heel fraai in het interieur staan maar ook nog eens het geluid buiten houden (of binnen als u het bijvoorbeeld voor muziekkamers gebruikt) of het lekker warm houden in de winter en koel in de zomer.

Gerecyclede gordijnstoffen

Duurzaamheid is tegenwoordig belangrijk. Daarom hebben wij in de collectie ook gordijnstoffen die volledig zijn gemaakt van gerecycled materiaal, bijvoorbeeld snijafval van de productie van katoenen T-shirts of zelfs garens gemaakt van oude plastic flessen.

Gordijnen laten maken

Ook hebben wij jarenlange ervaring met het maken van gordijnen. Alle manieren van confectie zoals diverse plooien, zeilogen, wave, biezen, voeren van gordijnen enz. zijn al eens door ons en de vakkundige ateliers waarmee we werken gemaakt. Niets is ons te gek. Het is zelfs mogelijk om van gordijnstof vouwgordijnen te laten maken.

Café gordijnen

Ook het maken van gordijnen voor café’s of restaurants behoort tot de mogelijkheden. Dit zijn gordijnen die speciaal worden gemaakt voor de entree om de kou buiten te houden. Meestal van velours en voorzien van leren of skai (pak) randen. Uiteraard kan dit helemaal naar eigen wens worden uitgezocht.

Gordijnrails op maat

Om het geheel compleet te maken leveren wij gordijnrails op maat. Dit betekent gordijnrails tot een lengte van 6 meter uit één stuk waarin ook bochten gebogen kunnen worden. Dit kan zowel bij u thuis als in de winkel, waarna u de gordijnrail kunt komen ophalen of door ons, tegen een kleine vergoeding, kunt laten bezorgen. Ook andere ophangsystemen zoals roedes, railroedes, trekwerkrails en elektrische rails kunnen wij leveren. Uiteraard kunnen wij ook alle ophangsystemen bij u monteren.

Mogelijkheden

Komt u eens langs om onze gordijnen afdeling te bekijken, u zult versteld staan van de mogelijkheden en keuzes die er zijn. Gordijnen zijn niet meer onderverdeeld in overgordijnen en vitrage, er zijn zo veel meer mogelijkheden met gordijnen. Nieuwsgierig? Komt u maar langs en één van onze vakkundige medewerkers zal u geheel vrijblijvend van advies voorzien. Ook voor gordijnen geldt dat onze vakmensen kunnen komen inmeten en installeren.

Informatie aanvragen

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen, klik hier voor onze contactgegevens.