Marmoleum


Marmoleum

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Deze vloeren zijn duurzaam, comfortabel en makkelijk in onderhoud. Verder is Marmoleum hygiënisch, bestand tegen zwaar gebruik, moeilijk ontvlambaar en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Door de vele kleuren, dessins en diktes past Marmoleum bij elke stijl en ieder interieur en is ook zeer geschikt voor projectvloeren.
Er wordt zelfs een garantie van 15 jaar gegeven op een Marmoleum vloer, mits volledig geïnstalleerd door een erkend vakspecialist en onderhouden volgens de richtlijnen van Forbo.

Marmoleum tegels en click

Naast de bekende rollen is Marmoleum ook verkrijgbaar in tegels en click. Marmoleum click is een laminaat gemaakt met een geluid absorberende kurk rug en een 2,5mm Marmoleum toplaag. Met 23 kleuren zijn er vele mogelijkheden voor Marmoleum click. Click wordt geleverd in 30×30 cm, 30×60 cm en 30×90 cm panelen. Deze worden snel en probleemloos aan elkaar geklikt dankzij een uniek en gepatenteerd clicksysteem. Doordat alle panelen met elkaar gecombineerd kunnen worden, kunt u met verschillende kleuren en patronen uw eigen vloer ontwerpen.
Marmoleum click is bovendien veilig voor de gezondheid. Het bevat geen weekmakers, omdat het geen kunststoffen bevat. De natuurlijke ingrediënten zijn bacteriostatisch en stof kan door de antistatische eigenschappen eenvoudig weggehaald worden. Een gezonde vloerbedekking, zeker ook voor mensen met klachten aan de luchtwegen.

De marmoleum specialist

De Marmoleum specialist is de beste adviseur en vakman als het gaat om service en installatie van marmoleum. Bij Scheltinga Wonen Middenweg zijn alle Marmoleum collecties te vinden en u kunt gratis A4 stalen opvragen van uw favoriete kleur. Bovendien kunnen wij u alle informatie geven over het onderhoud van Marmoleum vloeren, de benodigde ondervloeren en Marmoleum in combinatie met vloerverwarming

Ons bedrijf is Marmoleum specialist. Dit wil zeggen dat wij door de Marmoleum fabrikant Forbo-Krommenie zijn erkend als vakkundig Marmoleum-adviseur en dat de stoffeerders waarmee wij werken volledig en goed zijn opgeleid door Forbo.

Om er voor te zorgen dat onze stoffeerders hun vakmanschap kunnen uit oefenen en een goede voorbereiding kunnen treffen voor een duurzaam product als Marmoleum, komen wij altijd even zelf de situatie beoordelen.

Marmoleum wordt CO2 neutraal gemaakt, zonder compensatie

Marmoleum is de eerste CO2 neutraal geproduceerde vlakke vloer ter wereld. Dit komt omdat de basis van Marmoleum al goed, gezond en duurzaam is. Marmoleum is namelijk gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen.

De planten en bomen die deze grondstoffen leveren, zoals de vlasplant en de naaldbomen, nemen middels fotosynthese CO2 op uit de lucht. Deze CO2-opname is groter dan de CO2-uitstoot door productie en transport. Daarom is het volledige productieproces van Marmoleum CO2-neutraal. lees meer

Onderhoud

Een Marmoleum vloer is makkelijk in onderhoud, maar om uw Marmoleum vloer mooi en in topconditie te houden is goed onderhoud belangrijk. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een goed advies in onderhoud en de onderhoudsproducten van Forbo voor uw Marmoleum vloer.

17dB geluidsreductie

Marmoleum Click heeft een goede geluidsreductie van 17 dB waardoor het een rustige vloerbedekking is. Je kunt zelfs verbeterde geluidsisolatie eigenschappen van 21dB bereiken door Marmoleum Click op een Forbo Foam onderlaag te installeren, waardoor het contactgeluid tot een minimum wordt beperkt. De geluiddempende eigenschappen zorgen voor een prettige akoestiek.

Informatie aanvraag

Voor meer informatie over Marmoleum van Forbo kunt u ook altijd bellen of mailen.