Marmoleum


Marmoleum® is mooi en duurzaam

Marmoleum is een natuurproduct, gemaakt van natuurlijke ingrediënten als lijnolie, houtmeel, hars, kalksteen, pigment en jute. Marmoleum vloeren zijn duurzaam, comfortabel en makkelijk in onderhoud. Marmoleum is hygiënisch, bestand tegen zwaar gebruik, moeilijk ontvlambaar en kan goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Door de vele kleuren, dessins en diktes past Marmoleum bij elke stijl en ieder interieur en is ook zeer geschikt voor projectvloeren.
Er wordt zelfs een garantie van 15 jaar gegeven op een Marmoleum vloer, mits volledig geïnstalleerd door een erkend vakspecialist en onderhouden volgens de richtlijnen van Forbo.

Marmoleum® tegels en click

Naast de bekende rollen marmoleum, is marmoleum ook verkrijgbaar als marmoleum click.
Marmoleum click is een laminaat gemaakt met een geluid absorberende kurk rug en een 2,5mm marmoleum toplaag. Met 23 kleuren zijn er vele mogelijkheden voor marmoleum click. Click wordt geleverd in 30×30 cm, 30×60 cm en 30×90 cm panelen. Deze worden snel en probleemloos aan elkaar geklikt dankzij een uniek en gepatenteerd clicksysteem.
Doordat alle panelen met elkaar gecombineerd kunnen worden, kunt u met verschillende kleuren en patronen uw eigen vloer ontwerpen.

De marmoleum® specialist

De marmoleum specialist is de beste adviseur en vakman als het gaat om service en installatie van marmoleum. Bij uw marmoleum specialist zijn alle marmoleum collecties te vinden en u kunt er gratis a4 stalen opvragen van uw favoriete kleur. Bovendien kan uw marmoleum specialist u alle informatie geven over het onderhoud van marmoleum vloeren, de benodigde ondervloeren en marmoleum in combinatie met vloerverwarming

Ons bedrijf is marmoleum specialist. Dit wil zeggen dat wij door de marmoleumfabrikant forbo-krommenie zijn erkend als vakkundig marmoleum-adviseur en dat de stoffeerders waarmee wij werken volledig en goed zijn opgeleid door forbo.

Om er voor te zorgen dat onze stoffeerders hun vakmanschap kunnen uit oefenen en een goede voorbereiding kunnen treffen voor een duurzaam product als marmoleum, komen wij altijd even zelf de situatie beoordelen.

Marmoleum brochure

Om 40 pagina’s stijlbeleving te kunnen zien kijkt u dan hier in het forbo marmoleum magazine.

Onderhoud

Een marmoleum vloer is makkelijk in onderhoud, maar om uw marmoleumvloer mooi en in topconditie te houden is goed onderhoud belangrijk.
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een goed advies in onderhoud en de onderhoudsproducten van forbo voor uw marmoleum vloer.

Informatie aanvraag

Voor meer informatie over marmoleum forbo kunt u ook altijd bellen of mailen.