Vinyl


Vinyl

Vinyl is een kunststof product waarbij door middel van druktechniek een bepaald dessin tot stand komt. Alle dessins zijn mogelijk, van houtprints en tegelmotieven tot bijzondere bloemdessins. Een vinylvloer is uitermate geschikt voor woonkamers, keukens, slaapkamers en gangen voor diegenen die een representatieve vloer zoeken waarbij het gemakkelijke onderhoud en de lange levensduur op de eerste plaats komen. Tevens kan het ook los gelegd worden waardoor het snel toepasbaar is en makkelijk te verwijderen is. Verder is vinyl ook zeer geschikt bij vloerverwarming of -koeling, hierbij moet het product wel gefixeerd worden.

Wij leveren vinyl van de volgende merken:

Interfloor, Colors@home en Novilon.

Novilon

Novilon is een kwalitatief hoogwaardige vinylvloer van Forbo. Met Novilon kies je voor een vloer die anders is dan alle andere vinylvloeren. Het is zeer gemakkelijk in onderhoud, duurzaam in gebruik, comfortabel en mooi door haar eigentijdse uitstraling, die mede bepaald wordt door de unieke structuur. De zeer hoge kwaliteit maakt dat Novilon zelfs 10 jaar garantie durft te geven, mits dit door een vakkundig stoffeerder is gelegd en onderhouden volgens de Forbo richtlijnen.

Onderhoud vinyl vloeren

Het onderhoud van een vinyl vloer is verrassend simpel. Vuil heeft nauwelijks vat op de vloer en schoenzoolstrepen zijn eenvoudig te verwijderen. Stofwissen of stofzuigen is voldoende. Verder is de vloer goed bestand tegen water, wijn of andere vloeistoffen. Verwijder het wel direct, want sommige kleurstoffen kunnen erg agressief zijn.

Vraag meer hierover in de winkel.

Informatie aanvraag

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen, klik hier voor onze contactgegevens.